شرح داده شدهاست.[۷]دانشمند ایرانی ابن سینا فرایند عصاره گیری از گلها با استفاده از روش تقطیر را که امروزه بطور معمول استفاده میگردد معرفی کرد. اولین تجربه او با گل رز بودهاست. از زمان این کشف، عطر از مخلوطی از روغنها، گیاهان و یا گلبرگهای خرد شده که یک ترکیب قوی معطر را بوجود میآورند به دست میآید. از این میان گلاب بلافاصله میان مردم محبوب شد. مواد اولیه و تکنولوژی تقطیر در کشورهای شرقی به طور قابل توجهی صنعت عطر سازی و پیشرفتهای علمی و بخصوص شیمی را در غرب تحت تاثیر قرار دادهاند. گروههای مختلف عطرها را مانند هر طبقهبندی دیگری نمیتوان بطور کامل در طبقات مجزا قرار داد، هر رایحهای طیفهایی از دیگر گروههای بویایی دارد. حتی عطرهایی که به عنوان تک گل ارائه میشوند، هرچند بطور خیلی ظریف ته بوها و اثراتی از خانوادههای دیگر در خود دارد. رایحهای که کاملا بشود آنرا به یک خانواده در نتیجه بازتاب مختلفی داشته باشد. این در اصطلاح علمی یعنی PH و میزان اسیدی بودن یا قلیایی بودن پوست افراد متفاوت است.عطرها چه بویی دارند!؟ ما مجبوریم از همان معیار چشایی برای شناسایی نوع بوی عطر استفاده كنیم: «شیرین»، «تلخ»، «ترش». چند ردهبندی دیگر مانند انواع رایحهی گلها یا میوهها یا حتی بوی چوب درختان و شكلات و توتون نیز وجود دارد ولی این سه نوع رایحه به اضافهی «سرد» و «گرم» سادهترین معیارهای ما برای شناسایی عطرها هستند. علاوه بر صفات «تند» و «ملایم» شاید بشود صفتهای «سنگین» یا «سبك» را هم به كار برد. عطر از عصاره غلیظ گل و گیاهان خوشبو درست میشود و بالاترین غلظت را پرفیوم دارد که بوی آن قویترین است و روی پوست بمدت طولانی تر می ماند . ادوپرفیوم تقریبأ نصف تا یک سوم پرفیوم غلظت دارد و به همان نسبت بو و دوام آن کمتر است . ادوتوالت کمتر از نصف ادوپرفیوم غلظت دارد و بوی آن ملایم و پیدا کردند که میل شدیدشان را برای استفاده ازکالاهای لوکس، از جمله عطر ابراز کنند.از آن زمان تا کنون بوهای جدید در شیشه های مخصوص عطر با طرح ها و بسته بندی های متنوع به بازار عرضه می شود.کار با عطر یک حرفه قدیمی است که نیاز به طبع لطیف و مهارت خاصی دارد. یونانی ها و رومی ها نوشیدنی های خود را با رز و بنفشه معطر می کردند. اما در هر حال تقطیر سیستماتیک عطرها در قرون وسطی به وسیله دانشمندان مسلمان صورت گرفت. تاجرهای ونیزی ادویه جات و عطرهای جمع آوری شده از کاروان های آسیایی را به وسیله کشتی ها و وسایل حمل و نقل آن زمان در سرتاسر اروپا پخش میکردند.اسانس ها بسیار فرارند و از گل، برگ، میوه و علف ها و ریشه های گیاهی به دست آمده و در بیشتر موارد از یک قسمت خاص از گیاه به دست می آیند. به عنوان مثال از گل رز، شکوفه های نارنج، هسته بادام، برگ آویشن، پوست دارچین، چوب سندل یا سرو و میوه جوز هندی می یکی از اسانس هایی است که به سختی بدست می آید زیرا که به طور مثال ۶ تن گلبرگ رز تنها ۱ کیلو گرم اسانس یا روغن معطر می دهد. با الکل یا حلال ها، عصاره گیری می شود واین روش دو مزیت داردیکی اینکه روش ارزانی است ودوما اینکه به بوی گلبرگ تازه نزدیک تر خواهد بوداز بوی رز در روان درمانی ها استفاده می شود زیراکه حس هارمونی و امنیت در بدنمان ایجاد می کند و به ما کمک می کند تا به غرورمان مسلط شویم. انرژی دوست داشتن در فکر و فعالیت هایمان ایجاد می کند و در کل به قلب ما انرژی تازه می بخشداز سقط جنین ها جلوگیری می کند، گرفتگی های عضلات و خونریزی ها را متوقف میکند، مشکلات قائدگی و یائسگی را حل می کند و بهترین حمابت کننده ی روانی در دوران حاملگی است که بسیار بهتر از حمابت کننده های فیزیکی عمل می کند▪ اسانس لیمو ترش:این عطر از پوست لیمو ترش بدست می آید .و سبب بهبود قدرت تمرکز در افراد و نیرو بخشیدن به
به وبلاگ خود خوش امدیدنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 2
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی